Logo

’t Klein Genot is een smakelijke delicatessenzaak in Tremelo

OPENINGSUREN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
7:30-16:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
7:30-16:00
Zaterdag
7:30-14:00
Zondag
7:30-12:30

Page : PATISSERIE

Share

Patisserie

Genieten van verse en overheerlijke patisserie bij ’t Klein Genot

Af en toe moet u uzelf gewoon eens verwennen met een lekker stuk taart of een gebakje. Bij ’t Klein Genot weten we wat zoetekauwen willen en zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten taarten en gebak. We zijn uw warme bakker voor brood en patisserie in Tremelo. Alles vers uit de oven en overheerlijk.

Geef uw bestelling door

Als u bezoek krijgt, is het altijd fijn om een gebakje of een stuk taart bij de koffie te serveren. Bij ’t Klein Genot kan u ook op voorhand uw bestelling doorgeven. Zo bent u er zeker van dat wat u wil, er is wanneer u het wil! Denk ook aan ons wanneer u een feest geeft of een andere gelegenheid op het programma hebt staan.

Taarten bestellen

Voor allerhande patisserie kan u zo bij ons binnenkomen en beginnen smullen. Voor taarten vragen we om uw bestelling tijdig door te geven. Zo kunnen we u de meest verse en heerlijkste taarten serveren.

Contact

Voor overheerlijke patisserie in Tremelo bent u bij ’t Kleine Genot aan het juiste adres. Kom dus snel eens langs in Tremelo. Wij bakken vers en bedienen u altijd met de glimlach. Contacteer ons nu.