Heerlijke wijn en kaasmanden bij ’t Klein Genot

Dat wijn en kaas een goed huwelijk vormt, zal niemand verbazen. Tel daar nog eens brood bij. De combinatie van deze drie ingrediënten leidt meestal tot een eenvoudig en onverhoopt succes. Bij ’t Klein genot kan u kaasmanden en wijn kopen in Tremelo. Ideaal voor gezellige avonden of als tof cadeau of relatiegeschenk voor Bourgondiërs.

Wijnen

Wit, rood, zoet, droog, fruitig, … Smaken zijn subjectief en voor iedereen verschillend. Daarom bieden we bij ’t Klein Genot een grote diversiteit aan wijnen aan. Een gezellig glaasje bij het avondeten of in de zetel bij een goede film. Maar evenzeer als relatiegeschenk. Belgen zijn Bourgondiërs en hebben dus een zwak voor goed drinken.

Kaasmanden

Wat past er beter bij wijn dan een goed stuk kaas? Bij ons hebt u een ruime keuze aan kazen of voorgestelde kaasschotels. U kunt natuurlijk ook zelf een kaasschotel samenstellen. De schotels worden steeds voorzien van verschillende soorten brood en saus en zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Contact

Als u spontaan begint te watertanden, dan is dat het signaal om niet met een hongerige maag te blijven zitten. Stel uw eigen kaasmand samen of kies een heerlijke flesje wijn uit. De combinatie is het absolute ultieme. Kom langs in de winkel of geef uw bestelling telefonisch door.

Contacteer ons! 016 233 722

Contact